Lid worden?

STC Spieringshoek is een bijzondere vereniging!
Het unieke karakter van onze club is namelijk dat iedereen elkaar kent en iedereen met elkaar tennist!

Het tennispark Spieringshoek heeft 10 kunstgrasbanen. Afhankelijk van het seizoen blijven de lichten tot ongeveer 23.00 uur branden.
Je kan praktisch het hele jaar tennissen, onder (bijna) alle weersomstandigheden. Het spelen bij STC Spieringshoek kent vele voordelen.

Een aantal redenen om lid te worden:

Winter(buiten)gast

Ben jij in de zomer lid van een andere vereniging? Maar je wilt graag in de winter buiten tennissen? Dan ben jij bij ons meer dan welkom!
Je ontvangt geen KNLTB pas en je hebt geen zwerfrecht om overdag te kunnen tennissen.

Tot slot

Omdat wij een kleine vereniging zijn, vinden wij het belangrijk dat nieuwe leden het bij ons naar hun zin hebben. De meeste leden zijn zeer trouw en tennissen al jaren met veel plezier bij de club. Met belangstellenden maken we graag kennis!
Voor meer informatie kan je contact opnemen met: Martin van der List (secretaris) e-mailadres: secretaris.stc.spieringshoek@gmail.com