Competitie

Leden van STC Spieringshoek spelen ook competitie er kan ingeschreven worden voor de voorjaars-, de najaars- en wintercompetitie. Inschrijvingen moeten ruim van tevoren plaatsvinden. Er kan worden ingeschreven voor gemengde-, heren- en damesteams. Ook kan in verschillende leeftijdscategorieën worden ingeschreven, zoals 17+, 35+, 45+, 50+, en op verschillende dagen zoals vrijdagavond, zaterdag en/of zondag.

Kosten
Als je voor de eerste keer deelneemt aan de competitie moet je bedenken dat er kosten aan verbonden zijn. De teamleden betalen, de verenigingsbijdrage aan de KNLTB, € 75,- per team.

Het thuisspelende team is gastheer en ontvangt de tegenpartij met koffie en gebak en zorgt voor nieuwe wedstrijdballen ± € 20,-. Er worden voor ieder team een aparte "eigen" bon gemaakt. Partijwinnaars trakteren de tegenspelers op een drankje. De wedstrijd wordt afgesloten met een gezamenlijk hapje en drankje. Dit komt op rekening van de gastheer. De kosten per 'thuis' wedstrijddag liggen tussen de €20,- tot € 35,-.

Banen en teams
De vereniging stelt op zaterdagmiddag twee banen beschikbaar voor de competitie. Er kunnen maximaal vier teams worden ingeschreven. Bij een deelname van drie of vier teams moet de VCL overleg plegen met de Parkbeheerder en de KNLTB.

Competitie
Wanneer je lid bent van STC Spieringshoek kun je meespelen in de competitie. Je speelt dan onder de naam van Rebounce. Probeer een team te vormen en meld je aan!

E-mail: bestuurslid.stc.spieringshoek@gmail.com